BRAM BUIJS(17) FIETST 5 KEER DE MONT VENTOUX VOOR GOED DOEL

Bram Buijs bewoner bij de RIBW jeugd op de Grote Durk gaat dit jaar de uitdaging aan om minstens 5 keer de Mont Ventoux op te fietsen. En wilt hierbij graag geld inzamelen voor stichting Ixta Noa. Bram is op zijn veertiende begonnen met fietsen en heeft zich vorig jaar aangesloten bij de gele rijders in Arnhem. Bram fiets voor zijn plezier, maar gebruikt het ook om zijn hoofd leeg te maken. Dit heeft hem doen besluiten om aan zijn prestatie een goed doel te koppelen.

Bram heeft als goede doel gekozen voor stichting Ixta Noa. Ixta Noa levert een bijdrage aan de psychische gezondheid en herstel bij mensen. Dit doen ze met name door het inzetten van ervaringsdeskundige.

Bram heeft voor dit doel gekozen, omdat hij de laatste jaren zelf ook veel hulp heeft gehad om met zijn psychische problemen om te gaan, dat is een uitdaging geweest en dat is het fietsen van de Mont Ventoux ook, aldus Bram.

In 2016 heeft Bram de Mont Ventoux al eens getrotseerd met zijn fiets. Nu ga hij 3 jaar later met zijn ouders en zusje terug om zichzelf uit te dagen minimaal 5 keer de Mont Ventoux te beklimmen tussen 13 en 27 juli en daarmee geld in te zamelen voor het goede doel!

Wilt jij Bram en zijn goede doel steunen?

Ga dan naar onderstaande link!

https://www.geef.nl/nl/actie/mont-ventoux-5/donateurs