WRAP - Wellness Recovery Action Plan

De baas zijn over je eigen leven. Dat voelt goed! Er kunnen allerlei redenen zijn, in jezelf of in je omgeving, waarom je niet komt tot wat je eigenlijk wilt in je leven. Van op gang komen in de ochtend tot de zin in je leven (terug)vinden. In deze praktische cursus pas je acties toe die je helpen bij jouw welbevinden. Klik op onderstaande 'aanmelden' knop en kies (indien aangegeven) de gewenste data/locatie.

Vanwege de corona maatregelen wordt deze workshop op dit moment niet gegeven, aanmelden kan wel dan kom je op de wachtlijst.

Aanmelden

WRAP staat voor Wellness Recovery Action Plan. Het is een zelfhulp-instrument waarbij je stap voor stap acties toepast in je dagelijks leven, die bij jou goed werken. Deze acties leg je vast in een plan. In de cursus nemen we de tijd, want zo’n levensplan maak je niet zomaar. Je wisselt ideeën en ervaringen uit en gaat dan aan de slag. Tijdens de bijeenkomsten vul je jouw gereedschapskoffer door stap voor stap acties toe te passen in jouw dagelijks leven. 

De cursisten die jou voor gingen beoordelen de training met gemiddeld een 8!

Meer weten over WRAP of ervaringen over WRAP, benader de facilitator in jouw regio. Weet je niet wie dat is neem dan contact op met het Centraal Bureau, afdeling ZO. 026-4424236.

Praktisch 

Deze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten. Iedere bijeenkomst duurt 2.5 uur. De locatie waar de cursus wordt gegeven, verschilt. Wanneer je je aanmeld, krijg je een bericht over de locatie en het tijdstip van de cursus.

Data & Aanmelden

De data van deze training/cursus zijn nog niet bekend. Je kunt je al wel opgeven. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, hoor je de startdata van ons.

Aanmelden