WRAP - Wellness Recovery Action Plan

De baas zijn over je eigen leven. Dat voelt goed! In deze praktische cursus pas je acties toe die je helpen bij jouw welbevinden.  

 

Aanmelden

Waarover gaat deze cursus?
De baas zijn over je eigen leven. Dat voelt goed! Er kunnen allerlei redenen zijn, in jezelf of in je omgeving, waarom je niet komt tot wat je eigenlijk wilt in je leven. Van op gang komen in de ochtend tot de zin in je leven (terug)vinden. In deze praktische cursus pas je acties toe die je helpen bij jouw welbevinden. Klik op onderstaande 'aanmelden' knop en kies (indien aangegeven) de gewenste data/locatie.

WRAP staat voor Wellness Recovery Action Plan. Het is een zelfhulp-instrument waarbij je stap voor stap acties toepast in je dagelijks leven, die bij jou goed werken. Deze acties leg je vast in een plan. In de cursus nemen we de tijd, want zo’n levensplan maak je niet zomaar. Je wisselt ideeën en ervaringen uit en gaat dan aan de slag. Tijdens de bijeenkomsten vul je jouw gereedschapskoffer door stap voor stap acties toe te passen in jouw dagelijks leven. 

De cursisten die jou voor gingen beoordelen de training met gemiddeld een 8!

Meer weten over WRAP of ervaringen over WRAP, benader de facilitator in jouw regio. Weet je niet wie dat is neem dan contact op met het Centraal Bureau, afdeling ZO. 026-4424236.

Praktisch 

Deze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten. Iedere bijeenkomst duurt 2.5 uur. De locatie waar de cursus wordt gegeven, verschilt. Wanneer je je aanmeld, krijg je een bericht over de locatie en het tijdstip van de cursus. Voor cliënten van het RIBW Arnhem & Veluwe Vallei zijn alle cursussen, workshops en trainingen GRATIS.

Ben je geen cliënt en wil je de cursus volgen, dat kan, de kosten voor de geheel verzorgde WRAP training bedragen € 354,- , afhankelijk van de locatie kunnen hier nog locatie kosten bijkomen. Door je aan te melden ontvang je van ons een prijsopgave.

Ervaringsverhaal:

Ik merkte dat alles wat ik ooit over mezelf had geleerd in therapie, bij WRAP bij elkaar kwam. WRAP is voor mij een soort handboek over mezelf geworden, door mijzelf geschreven. Er staat in wat ik doe als het goed met mij gaat, maar ook wat ik kan doen als het minder goed gaat, of zelfs wanneer het heel slecht gaat met mij. Hierdoor heb ik weer een beetje grip op mijn kwetsbaarheid. Mijn handboek geeft me houvast. Ik pak het erbij als ik het even niet meer weet en dan is het helpend om mijn eigen woorden te lezen die mij vertellen wat ik kan doen om me weer wat beter te gaan voelen.

Data & Aanmelden

De data van deze training/cursus zijn nog niet bekend. Je kunt je al wel opgeven. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, hoor je de startdata van ons.

Aanmelden