Wijzer Werken Met Ervaring (WWME)

Wil jij ervaringen uit jouw eigen herstelproces inzetten voor anderen met een psychische kwetsbaarheid? Dan is de WWME iets voor jou! Deze cursus wordt centraal aangeboden.Aanmelden

Waarover gaat deze cursus? 
Wil jij je ervaringen uit jouw eigen herstelproces inzetten voor andere mensen met een psychische kwetsbaarheid? Dan is de cursus WWME iets voor jou! Tijdens 3 verschillende cursusblokken maak je kennis met het inzetten van jouw ervaringen op de werkvloer. Daarnaast leer je praktische vaardigheden die werken met ervaring makkelijker maken. De WWME-cursus sluit aan op de RIBW-thema’s: empowerment, herstel en ervaringsdeskundigheid. Je leert diverse vaardigheden om anderen te ondersteunen herkennen, luisteren, ervaringen delen, drijfveren achterhalen, reacties van anderen inschatten, van mening verschillen en met feedback omgaan.

Praktische informatie:
De cursus WWME bestaat uit 3 blokken van 5 bijeenkomsten van ieder 3,5 uur.

Je kan je aanmelden je krijgt dan van ons een mail met alle informatie en je wordt op de wachtlijst gezet voor de WWME zoals beschreven. Op korte termijn staat er geen nieuwe WWME cursus gepland.

Data & Aanmelden

De data van deze training/cursus zijn nog niet bekend. Je kunt je al wel opgeven. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, hoor je de startdata van ons.

Aanmelden