Peersupport online tijdens coronatijd

  • Peer support online is gericht op online zelfhulp. Oftewel, de deskundigheid in jezelf aanboren om jezelf te steunen in jouw herstelproces.
        
Aanmelden

Waarover gaat deze cursus?
Peer support online is gericht op online zelfhulp. Oftewel, de deskundigheid in jezelf aanboren om jezelf te steunen in jouw herstelproces. Samen met mensen met soortgelijke ervaringen wisselen we herstelonderwerpen uit. Elke week behandelen we een ander thema. Bij deze cursus kun je elk moment instappen. Je bent vrij om te bepalen wat jij wil delen met de ander. Je mag ook aansluiten als je alleen wil luisteren. Je kunt er herkenning, erkenning en wederzijdse steun vinden. 

Welke online support momenten zijn er?

  • op het ogenblik wordt deze cursus niet aangeboden.

Wil jij je opgeven?

Dit kan rechtstreeks via de aanmeldingsbuttons hieronder.

Ervaring van een deelnemer aan de cursus: "Op een laagdrempelige manier worden er via een online groepsgesprek, herstelthema's besproken. Het is fijn te leren dat ik niet de enige ben die met bepaalde dingen worstelt en de gedeelde tips hebben me al geholpen. Er wordt goed op gelet dat iedereen, die dat wil, aan bod komt. Daarnaast vind ik het prettig dat er op een gelijkwaardige manier wordt uitgewisseld."

Data & Aanmelden

De data van deze training/cursus zijn nog niet bekend. Je kunt je al wel opgeven. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, hoor je de startdata van ons.

Aanmelden