Peersupport inloop in Velp en Arnhem

Peer support is gericht op zelfhulp. Oftewel, de deskundigheid in jezelf aanboren om jezelf te steunen in jouw herstelproces. 

Zonder aanmelding kan je gewoon binnenlopen.

Aanmelden

Waarover gaat deze cursus?

Wat is peer support? Mensen met gelijke ervaringen die elkaar ondersteunen. En met gelijke ervaringen bedoelen we hier: mensen die herstellen van een psychische kwetsbaarheid en/of verslaving, mensen die herstellen van een (levens)ontwrichting en mensen die leren leven met een psychische aandoening. De inloop wordt ondersteund door mensen met deze ervaringen.

Zonder aanmelding kan je gewoon binnenlopen. Voor data zie onder. Je bent ook welkom om alleen bij de inloop te komen, of alleen bij het thema.

En je bent natuurlijk ook welkom bij allebei.

Welke online support momenten zijn er:

 

 

   

 

 

 

Dinsdag 20 februari

15.00 - 16.00u Peer support wandeling. Wandelen en kletsen aan de hand van vragen kaartjes

Afspreekpunt: fietsenstalling Watermuseum in Sonsbeek

Maandag 

26 februari

15.00 - 15.30u inloop 

15.30 - 16.30u Thema: Aandachtig zijn

Doelenstraat 26 Arnhem

 

 

 

Ervaring van een deelnemer aan de cursus: "Op een laagdrempelige manier worden er herstelthema's besproken. Het is fijn te leren dat ik niet de enige ben die met bepaalde dingen worstelt en de gedeelde tips hebben me al geholpen. Er wordt goed op gelet dat iedereen, die dat wil, aan bod komt. Daarnaast vind ik het prettig dat er op een gelijkwaardige manier wordt uitgewisseld."

 

Data & Aanmelden

De data van deze training/cursus zijn nog niet bekend. Je kunt je al wel opgeven. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, hoor je de startdata van ons.

Aanmelden