Leven op rolletjes

De cursus helpt je om stappen te zetten om je leven op rolletjes te krijgen. Deze cursus wordt regionaal aangeboden.

 
Aanmelden

Waarover gaat deze cursus?
In deze cursus ga je aan de slag met het verleden, heden en de toekomst. Je staat stil bij wat je bent kwijtgeraakt, hoe de situatie nu is en welke stappen je wilt zetten richting de toekomst. De cursus geeft je inzicht in jouw sociale rollen en helpt jou om een stap te zetten om je leven op rolletjes te krijgen.

Praktische informatie:

Deze cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten. Iedere bijeenkomst duurt 2.5 uur. Na de derde bijeenkomst is nog één terugkombijeenkomst. 

De locatie waar de cursus wordt gegeven, verschilt. Wanneer je je aanmeld, krijg je een bericht over de locatie en het tijdstip van de cursus. 

Ervaringsverhaal:

Wat ik mooi vind aan leven op rolletjes, is dat ik mijn verleden op een symbolische manier in een doosje heb kunnen doen. Op mijn eigen manier. De cursus heeft me inzichten gegeven over het heden en dat heeft me geholpen om weer anders naar de toekomst te kijken. Door deze inzichten kan ik weer nieuwe en andere keuzes maken. 

Data & Aanmelden

De data van deze training/cursus zijn nog niet bekend. Je kunt je al wel opgeven. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, hoor je de startdata van ons.

Aanmelden