Krachtig spel

In de cursus Krachtig spel vertaal je je eigen herstelmoment, -verhaal of -ervaring naar de speelvloer. Deze cursus wordt regionaal aangeboden.


Aanmelden

Waarover gaat deze cursus?
In de cursus Krachtig spel vertaal je je eigen herstelmoment, -verhaal of -ervaring naar de speelvloer. Je zult versteld staan van je eigen unieke inbreng. We maken gebruik van speciale technieken en methoden. Er is veel aandacht voor het herstelproces, contact maken, humor, timing, muziek, opbouw, acceptatie en spelplezier.

Tijdens de cursus Krachtig spel leer je te uiten wat je bezighoudt en welke gebeurtenissen belangrijk voor je zijn. Op een positieve manier en in een theatrale vorm breng je jouw talenten en krachten, letterlijk, voor het voetlicht. Maar het belangrijkste is dat je tijdens deze lessen plezier hebt en je veilig voelt. De regie is dus geheel aan jou! Jij kiest wat je wilt delen en hoe jouw herstelstuk eruit komt te zien. Ook word je uitgenodigd om bij anderen mee te spelen. Als afsluiting kan er worden gekozen voor een theater presentatie. 

Praktische Informatie:
Het programma bestaat uit 11 bijeenkomsten van 3 uur (de 11e bijeenkomst is er ruimte voor de theater presentatie).
Voorafgaand aan de cursus is het mogelijk om één of meerdere proeflessen bij te wonen.

Locatie: Het Torentje, Regiokantoor Presikhaaf/Spijkerkwartier. Johan de Wittlaan 316, 6828 WZ Arnhem. 

Tijdstip: Elke lesdag begint om 10.00 uur en eindigt om 13:00 uur. 

Data & Aanmelden

De data van deze training/cursus zijn nog niet bekend. Je kunt je al wel opgeven. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, hoor je de startdata van ons.

Aanmelden