Aan de slag met herstel regio PSK & Velp

Aan de slag met herstel is gericht op zelfhulp met de thema’s: Herstel, Hoop, Steun, Valkuilen, Zelf / Empowerment. Deze cursus wordt regionaal aangeboden.

In kleine groepen is de duur van een bijeenkomst 1 a 1,5 uur. In totaal zijn het 5 bijeenkomsten.


Aanmelden

Waarover gaat deze cursus?
Aan de slag met herstel is gericht op zelfhulp. Oftewel: de deskundigheid in jezelf aanboren om jezelf te kunnen ondersteunen in je herstelproces. De bijeenkomsten zijn tevens een ontmoetingsplek voor mensen met soortgelijke ervaringen. Het kan steunend zijn om te praten over en te luisteren naar elkaars ervaringen. Je kunt er gelijkwaardigheid, wederkerigheid, herkenning en erkenning vinden. De bijeenkomsten hebben de volgende thema’s: Herstel, Hoop, Steun, Valkuilen, Zelf / Empowerment.

Praktische informatie:
De locatie waar de workshop wordt gegeven, verschilt.
Wanneer je je aanmeld, krijg je een bericht over de locatie en het tijdstip van de workshop. 

Ervaringsverhaal van een cursist: 

"De cursus heeft me inzicht gegeven met betrekking tot herstel, hoop, steun, valkuilen en empowerment. De facilitator kon goed zaken verduidelijken met voorbeelden uit eigen ervaring. Daardoor heb ik een beter beeld gekregen van bijvoorbeeld empowerment. De cursus was duidelijk en werd gegeven met positieve energie."

Data & Aanmelden

De data van deze training/cursus zijn nog niet bekend. Je kunt je al wel opgeven. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, hoor je de startdata van ons.

Aanmelden